Sevgili arkadaşlar mesleğimizle veya günlük yaşantımızla ilgili diğerlerinin ne düşündüğünü merak ettiğimiz sorular olabilir. Lütfen bunları özel...
Hangi spor sizce?
En sevdiğiniz müzik dalı hangisidir? En sevdiğiniz şarkı? Ya şarkıcı? Söz yazarı? Bestekar?
Kitap okumayı seven arkadaşlar... En sevdiğiniz yazar kim? Ya da en beğendiğiniz, sizi sürükleyen, etkileyen kitap ismi? Paylaşalım lütfen.
Yine tatil geliyor. Hadi cevaplayalım.
Tarihte binlerce kişi var insanoğlunun geleceğini değiştiren. Kim olmayı isterdiniz? Bizden ya da onlardan farketmez; o da bir kul.
Arkadaşlar hepimiz duyduk işte. SBS artık yapılmayacakmış. SBS uygulaması kalksın mı aynı kalsın mı? Lütfen görüşlerinizi bildirin...
En sevdiğiniz dizi film hangisi diye sorulsa, ne dersiniz? Hani hiç kaçırmadığınız, DVDlerini aldığınız veya internetten indirdiğiniz...
Öğretmen olmasaydım, şunu olmak isterdim deriz kimi zaman. Veya öğretmen olacağıma, şunu olsaydım deriz (bu çoğunlukla 10-15.yıllarda söylenirmiş,...
Bir de bize illallah dedirten konular vardır. Hiç değinmek bile istemeyiz. Faydasız görürüz, zorlanırız, çok dil dökmemiz gerekir, anlamayacaklardır,...
Hani bazen anlatırız ama bazen de coşarız anlatırken... Anlatmayı en çok sevdiğiniz konu hangisi arkadaşlar?
Her meslek zor ve bir o kadar da değerli. Acaba yaptığımız mesleğe baktığımız açıdan en yakın meslek hangisi? Cevaplarınızı merakla bekliyoruz.
Yüzlerce film izlemişizdir ama biri bizde iz bırakmıştır.
Hadi bakalım nasıl öğretmeniz biz.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları